pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Over mij

Hij hecht er daarom ook aan om altijd even kennis te maken met de organisatiecultuur. Cor is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen, waarbij hij zich richt op het ontrafelen van niet werkende patronen in de samenwerking. Bij mediation is hij eerst op zoek naar herstel en erkenning van de situatie, zodat betrokkenen inzicht krijgen in hun eigen aandeel. Vervolgens kan een oplossingsrichting bewandeld worden. Cor maakt gebruik van verschillende methodieken en technieken. Naast het oplossen van conflicten wil hij graag een bijdrage leveren tijdens de mediation door bij de betrokkenen:

  • de kennis over conflicten vergroten;
  • de basishouding ten aanzien van conflicten veranderen;
  • vaardigheden als het om conflicten gaat vergroten.
     

Zodat betrokkenen daadwerkelijk leren van een conflictsituatie en het hen waardevolle kennis en ervaring oplevert. Maar het belangrijkste vindt hij dat hij zichzelf door en door kent, zodat hij zich maximaal bewust is van zijn eigen bijdrage en valkuilen.
Naast arbeidsmediation is hij gespecialiseerd in overheidsmediation en teammediation. Cor krijgt veel verwijzingen vanuit de Arbo. Dat betekent dat hij bij allerlei soorten bedrijven; mediations heeft gedaan; profit, non-profit, overheid, medische doelgroepen en onderwijs.